Pesnice i krv na treningu Arsenala, dvojica izgrednika će ovo teško oprati!

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2020, 18:58

Pesnice i krv na treningu Arsenala, dvojica izgrednika će ovo teško oprati!

Nemile scene među "tobdžijama" uoči pripreme pred gostovanje u Lidsu.

Nezapamćena scena viđena je na treningu Arsenala kada je David Luiz udario saigrača Danija Sebaljosa posle čega je španski fudbaler završio na podu u lokvi krvi.

Sve se navodno dogodilo prošle nedelje na kraju treninga kada je došlo do sukoba dvojice saigrača.

Kako prenosi britanski Atletik, Sebaljos je ubrzo stao na noge, a obojica fudbalera su ubrzo poslata kući uz obavezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se javno izvinu ekipi.

Arsenal u nedelju očekuje gostovanje Lidsu, a nema sumnje da će menadžer Mikel Arteta više o ovom nemilom događaju govoriti na konferenciji pred utakmicu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča u Arsenalu – Luiz "nokautirao" Sebaljosa

Izvor: B92, 19.Nov.2020

Engleski mediji objavili su da je na treningu Arsenala došlo do tuče dvojice prvotimaca – Davida Luiza i Danija Sebaljosa...Kako se navodi, Brazilac je pesnicom udario Sebaljosa u nos, potekla je krv, a potom se Španac našao na zemlji...Obojica su najpre poslati u svlačionicu, a onda su morali...

Nastavak na B92...

Oglasio se i Arteta, njegovo viđenje sukoba na treningu je krajnje čudno

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2020, 15:04

Španski trener ne odaje tako lako poverljiva pitanja iz svlačionice...Menadžer Arsenala Mikel Arteta oglasio se dan nakon što je u javnosti procurela informacija o sukobu Davida Luiza i Denija Sebaljosa na treningu londonskog kluba...Kako su u četvrtak preneli britanski mediji Luiz se udario španskog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.