Pešić o odlasku Jaramaza: Od toga nema ništa

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 14:45

Pešić o odlasku Jaramaza: Od toga nema ništa

Generalni menadžer Bajerna Marko pešić govorio je o Ognjenu Jaramazu i njegovoj budućnosti u klubu iz Minhena.

Jaramaz je poslednjih meseci često dovođen u vezu sa povratkom u redove Partizana za koji je nastupao u periodu od 2019. do 2021. godine.

Marko Pešić je na tu temu rekao da Jaramaz ima važeći ugovor sa Bajernom.

"Čitao sam i ja razne stvari u novinama, ali od toga nema ništa. Jaramaz ima ugovor za sledeću sezonu, a Lučić na još dve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone. Mediji pišu, ali lično ništa konkretno ne znam o tome. Imamo srž tima koju čine nemački igrači jer u Bundesligi moramo da imamo šestoricu domaćih košarkaša. Tu imamo kontinuitet, za šta je Lučić veoma bitan. Upravo smo u fazi analize sa Pablom Lasom, našim novim trenerom. Siguran sam da ćemo imati određeni ‘fejs-lifting’ tima, ali koliko će promene biti i koja ćemo pojačanja dovesti – trenutno je veoma teško reći. Definitivno će biti nekih promena“, jasan je Marko Pešić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Generalni menadžer Bajerna tvrdi da srpski reprezentativac ostaje u klubu iz Minhena: Ognjen Jaramaz neće preći u Partizan

Izvor: Danas, 17.Jun.2023

Generalni menadžer Košarkaškog kluba Bajern Marko Pešić demantovao je za Sport klub informacije da će Ognjen Jaramaz ovog leta preći u Partizan.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.