Pešić o novom selektoru, ovo je njegovo mišljenje!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić o novom selektoru, ovo je njegovo mišljenje!

Svetislav Pešić zna kako treba da izgleda novi selektor Srbije.

Ko će biti novi selektor reprezentacije Srbije?

Jako je teško dati odgovor na ovo pitanje, čak je teško i predlagati kandidate, ali Svetislav Pešić je u razgovoru za "Sport klub" rekao kako bi trebalo da se ponaša neko ko će biti selektor.



"Mnogo je važno trenirati reprezentaciju i kad je ne treniraš, a to znači svakodnevni kontakt sa igračima, neposredna poseta igračima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << razgovor sa trenerima u njihovim klubovima – dakle, koristiš svaki trenutak da ga treniraš putem razgovora. Dakle, da se 'proda' koncept i program koji se želi. Zato sam se uvek zalagao za to da u Srbiji imamo profesionalnog trenera, a ne onog koji vodi i klub i reprezentaciju – Srbija treba da ima trenera koji je 365 dana posvećen ne samo reprezentaciji, nego i svemu što savezni trener treba da uradi za ovaj sport u Srbiji. Najbolje bi bilo ako je to čovek iz Srbije koji živi u Beogradu, koji je svaki dan u Savezu, obilazi klubove, razgovara sa trenerima i utvrđuje stručnu politiku"
, rekao je Svetislav Pešić za "Sport klub".

Nakon njegovih reči, koga najpre vidite kao novog selektora naše reprezentacije?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.