Pešić na duge staze

Izvor: Blic, 26.Mar.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić na duge staze

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Slobodan Vučićević na redovnom sastanku sa novinarima izjavio je da ima dogovor sa trenerom Svetislavom Pešićem da radi na duže staze.

- Pregovori podrazumevaju raspravu o detaljima i uslovima, što još nismo uradili. Važnije mi je da imamo dogovor - rekao je Vučićević.

Vučićević je dodao da se u jednom trenutku ponadao da ekipa može više, ali da je serija povreda i padova u igru u jakim mečevima sa Pamesom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Cibonom i Partizanom donela i gubitak samopouzdanja.

- Počeli smo sezonu dobro i posle serije od 13 uzastopnih pobeda, ponadao sam se da možemo da osvojimo neki trofej, jer sam razmišljao da mladi igrači mogu da budu samo bolji kako sezona odmiče. Voleo bih i ja da znam šta se tačno desilo, ali mi rezultati govore da imamo kvalitet. Izborili smo plasman u Evrokup, na završni turnir Jadranske lige i čeka nas Superliga. Da nam je to neko letos ponudio, oberučke bismo prihvatili. Ako nas je to letos zadovoljavalo, zašto ne bi sada - rekao je Vučićević.

Vučićević kao čovek iz privrede koji je ušao u klub, zna da je velika kriza sa kojom se bori ceo svet stigla i u srpski sport. Međutim, Zvezda će, prema njegovim rečima, ovu sezonu završiti po planu, ali bi posledice po srpski sport mogle da budu velike u narednoj godini.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kari Pešić ostaje na kališu

Izvor: Kurir, 26.Mar.2009

Predsednik KK Crvena zvezda Slobodan Vučićević otkrio je novinarima da sa trenerom crveno-belih Svetislavom Pešićem ima usmeni dogovor o nastavku saradnje. On je rekao da priče o Karijevom odlasku na kraju sezone nisu tačne, ali je priznao da još nisu utanačeni zvanični detalji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.