Pešić još godinu dana u Barsi

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić još godinu dana u Barsi

Iskusni srpski stručnjak Svetislav Pešić i naredne sezone vodiće Barselonu. Iako je došao kao "vatrogasac", za prvi priliku, popularni Kari zadržaće se na klupi katalanoskog velikana duže nego što su mnogi očekivali.

Kako javlja poznati košarkaški novinar Devid Pik, Pešić je dogovorio novu, jednogodišnju saradnju sa Barselonom.

Pešić je podigao ekipu iz nokdauna, već na startu je osvojio Kup kralja, zabeležio je nekoliko pobeda u Evroligi a u prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je zaustavljen u polufinalu u sudari sa Baskonijom i to posle velike drame u četvrtoj utakmici.

Pešiću je ovo drugi mandat u Barseloni. Prethodno je ovaj tim vodio od 2002. do 2004. godine i u tom periodu dva puta bio prvak Španije, i osvajač Evrolige 2003. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.