Pešić dovodi Albu?

Izvor: Glas javnosti, 10.Jul.2009, 03:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić dovodi Albu?

Poznata nemačka firma „Alba“, koja se bavi raciklažom otpada mogla bi da bude jedan od glavnih sponzora KK Crvene zvezde za narednu sezonu, a posrednik u tom poslu je trener „crveno-belih“ Svetislav Pešić. Iskusni stručnjak je sedam godina s velikim uspehom bio na klupi Albe iz Berlina, koja nosi ime poznate kompanije, a upravo Kari ima odlične kontakte sa menadžmentom ove nemačke firme. U tom slučaju Pešić sigurno ostaje trener „crveno-belih“.

- Iako se uveliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << priča da Pešić u narednoj sezoni neće sedeti na klupi Zvezde, to još nije gotova stvar. Naime, Kari je stupio u kontakte sa vodećim ljudima Albe, firmom koja se bavi reciklažom otpada i pokušava da ih privoli da u narednoj sezoni budu jedan od glavnih sponzora „crveno-belih“, i time pomognu da se reši novonastala situacija u klubu - kazao je izvor blizak Zvezdi.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.