Pešić bez prvog trofeja, Real lako do Superkupa Španije

Izvor: B92, 22.Sep.2019, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić bez prvog trofeja, Real lako do Superkupa Španije

Košarkaši Real Madrida savladali su Barselonu rezultatom 89:79 i osvojili španski Superkup.

Madriđani su preko "El Klasika" osvojili prvi trofej u novoj sezoni.

Barselona je na ovaj meč došla bez nekolicine bitnih igrača, kako smo već pisali, a odbrana Svetislava Pešića bila je "bušna".

Kampaco i drugovi su lako probijali do koša i lako dolazili do poena na obruču, a pomenuti Argentinac je igrao fantastično ubacivši 16 poena i pored toga je zabeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po 5 skokova i asistencija.

Kampaco je dobio i MVP priznanje, a uz njega su dvocifreni bili Džordan Miki i Rudi Fernandes koji su dodali po 10 poena.

Sa druge strane, Brendon Dejvis i Nikola Mirotić su kombinovano ubacili 37 poena i bili najbolji u redovima Barselone, ali je to bilo dovoljno jedino da se ublaži poraz.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

REALU SUPERKUP ŠPANIJE: Karijeva Barsa nemoćna protiv kraljevskog kluba!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2019, 13:29

Košarkaši Reala savladali su Barselonu sa 89:79 i osvojili Superkup Španije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.