Pešić: To je važno

Izvor: B92, 21.Avg.2023, 16:37

Pešić: To je važno

Selektor Srbije Svetislav Pešić oglasio se nakon pobede nad Brazilom.

Srbija je u poslednjem pripremnom meču savladala Brazil rezultatom 89:85 u kineskom Šenženu.

Uskoro sledi odlazak u Manilu i početak Mundobasketa gde je Srbija u grupi B zajedno sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

"Trebala nam je ovakva jedna utakmica protiv Brazila koji su veliki i visoki sa iskusnim spoljnim igračima i znaju da igraju, imaju atletiku. To je ekipa koja je dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Australiju pre nedelju dana i sve ostale su čini mi se dobili. Brazil je protivnik koji nam je legao, a kada nas je sponzor pozvao i ponudio da dođemo na turni ja sam pitao ko će da igra, pa nam je ovakva ekipa trebala. Dobra provera, poštedeli smo Bogdanovića i Milutinova, jer su malo više igrali ranije. Ostali su dobili minute koji nisu do sada mnogo igrali i ovo je priprema za sve što nas čeka od 26. avgusta. Sutra idemo u Manilu, skledi odmor i rad na detaljima ekipa se razvija u dobrom smo raspoloženju, i to je važno, da se dobro pripremimo i adaptiramo na vremensku razliku i to je to", rekao je Svetislav Pešić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.