Pešić: Lepo igrati ko Medžik, ali moraš da pobediš

Izvor: Mondo, 10.Mar.2018, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Lepo igrati ko Medžik, ali moraš da pobediš

"Počeli smo treću četvrtinu zadovoljni rezultatom, pa sam morao da reagujem", rekao je "Kari" posle ubedljive pobede svoje Barselone protiv Zvezde.

Foto: MN Press

Svetislav Pešić nije imao previše razloga da podiže ton kraj klupe Barselone u utakmici protiv Crvene zvezde mts.

Njegovi igrači kontrolisali su i igru i rezultat i "Kari" je samo osetio potrebu u trećoj četvrtini, pri razlici većoj od 20 poena, da ih okupi kraj terena i da ih upozori da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne "umiru u lepoti", već da razmišljaju o pobedi.

Kada je bilo potrebno oni su dodavali gas i priredili navijačima lepo veče, a Zvezdi ubedljiv poraz.

"Mislim da smo imali kontinuitet u odbrani. Odigrali smo odgovorno, jako dobro timski u defanzivi, a kada je tako onda je u napadu lakše da igrate. Treću četvrtinu smo počeli zadovoljni rezultatom, pa smo počeli da se dodajemo kao Medžik Džonson. Onda sam pokušao da objasnim igračima da je košarka jednostavna igra, da navijači treba da uživaju, ali da je u modernoj košarci važno da pre svega pobedite utakmicu", rekao je Pešić posle meča.

Duel protiv Zvezde bio je Barsi generalna proba za ono mnogo važnije - nedeljni "El Klasiko".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.