Pert uživo: Srbija – Nemačka

Izvor: RTS, 04.Jan.2013, 02:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pert uživo: Srbija – Nemačka

Pred Anom i Novakom je novi duel. Protivnici su Nemci, a pobeda u ovom duelu doneće im finale Hofman kupa protiv selekcije Španije. Prvo se Đoković sastaje sa Hasom, potom Ivanovićeva igra protiv Melek. Sledi duel miks dublova. Dorektan prenos je od 10.40 časova na našem Prvom programu. Kretanje rezultata možete pratiti na internet portalu RTS-a.

Ekipe ulaze sa različitim motivima u ovaj duel. Reprezentacija Srbije pobedom ide u finale, do sada su Ana i Novak bili uspešni. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Prvo su savladali Italiju, a potom i domaćina Australiju..Nemci se bore za čast i prvu pobedu na ovogodišnjem Hofman kupu. Protivnik u finalu je selekcija Španije koja je u odlučujućem meču savladala SAD sa 2:1 i sa sve tri pobede se plasirala u finale.

Novak Đoković prvi izlazi na teren protiv Tomija Hasa. Taj meč počinje u 10.45 časova. Njih dvojica do sada su se sastajali 6 puta. Novak je uspešniji 4:2. Oba prošlogodišnja duela dobio je naš teniser, prvo u četvrtfinalu Toronta rezultatom 6:3, 3:6, 6:3, a potom i u četvrtfinalu Šangaja sa 6:3, 6:3.

Potom na teren izlaze Ana Ivanović i Tatjana Malek. Ana je trenutno 13 na VTA listi, dok Nemica zauzuma 112. poziciju. Ove dve vršnjakinje do sada se nisu sastajale.

Posle ovog duela na programu je miks dubl meč ove dve selekcije.

Direktak prenos mečeva je na našem Prvom programu. Internet portal uživo će pratiti kretanje rezultata.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pert uživo: Nole, odličan početak

Izvor: RTS, 04.Jan.2013

Đoković - Has 5:2. Pred Anom i Novakom je novi duel. Protivnici su Nemci, a pobeda u ovom duelu doneće im finale Hofman kupa protiv selekcije Španije. Prvo se Đoković sastaje sa Hasom, potom Ivanovićeva igra protiv Melek. Sledi duel miks dublova. Dorektan prenos je od 10.40 časova na našem Prvom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.