Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2021, 00:31

Pert na turneji, Beriša i Dijamanti najveća pretnja

Gloriju predstoje četiri gostovanja, prvo je u subotu ujutru protiv Vestern Junajteda

Pert je sa zakašnjenjem starovao u novoj sezoni A-lige. Restrikcije unutar Zapadne Australije odložila su prethodno planirane mečeve ekipe Ričarda Garsije, koji je pre tri dana takmičenje otvorio pobedom nad Adelajd Junajtedom. Već u subotu ujutru po srednjoevropskom vremenu, Glori igra naredni susret, i to u okviru 13. kola prvenstva, protiv Vestern Junajteda u gostima (07.05).
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Sastav Perta u predgrađu Melburna započinje turneju, u vidu četiri vezane utakmice na strani, a tri od pomenuta četiri duela odigraće u ovom gradu. Prvi rival Vestern Junajted je do sada odigrao dve utakmice i još je bez pobede. Na startu je igrao nerešeno sa Adelajdom kod kuće, a potom je poražen 2:1 na strani kod Melburn Sitija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pert je, pomenuli smo, posle dužeg odlaganja početka ligaške kampanje, konačno otvorio sezonu "eksplozijom", pošto je sa 5:3 bio bolji od Adelajd Junajteda u sredu. Glori nije pokazivao znakove zarđalosti, jer je obezbedio prvu zvaničnu pobedu u šest prethodnih mečeva, posle razočaravajuće trke u AFC Ligi šampiona, gde je u Grupi F završio na poslednjem mestu sa četiri poraza u pet duela.

Napadač rođen u Australiji Nik D'Agostino postigao je gol u svakom poluvremenu protiv Adelajda, dok su Nil Kilkeni, Endi Kio i rezerista Karlo Armijento takođe ušli u zapisnik u odličnom prikazu napadačke dominacije.

To je takođe bio početak iz snova za glavnog trenera Ričarda Garsiju, koji je imenovan na funkciju kormilara letos, jer je gledao kako njegova ekipa u A-ligi izvodi performans za "pet zvezdica". Bivši Kengur zamenio je Entonija Popovića, koji je preuzeo palicu u grčkom Ksantiju posle dvogodišnjeg perioda na HBF Parku.

U međuvremenu, domaći sastav težiće da se domogne prve pobede u šampionatu. Izabranici trenera Marka Rudana nalaze se na 10. mestu na tabeli A-lige sa samo jednim bodom. Vestern Junajtd i Pert susreli su se samo dva puta do sada, a domaćini su imali malu prednost, pošto su u dva susreta prošle sezone obezbedili jednu pobedu i remi.

Vestern Junajted verovatno neće promeniti početnih 11, što znači da će se novi igrač Iker Guaročena ponovo pridružiti iskusnom

Besart

u

Beriši ​​i Alesandru Dijamantiju u napadu. Defanzivac Džoš Rizdon nije nastupio od poraza od Melburn Sitija u avgustu od 2:0 zbog povrede noge, i on je jedini zagarantovani izostanak za ovaj meč.

Tandem Perta Kris Ikonomidis i defanzivac Osama Malik isključeni su na neodređeno vreme, pošto su prošle godine zadobili dugotrajne povrede. Kapiten kluba Dijego Kastro ostaje i dalje pod znakom pitanja zbog lakše povrede noge.

AUSTRALIJA 1 - 13. KOLO

Subota

07.05: (2,50) Vestern Junajted (3,25) Pert (2,70)

AUSTRALIJA 1 - 5. KOLO

Subota

09.40: (2,45) Adelajd (3,25) Melburn Viktori (2,75)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.