Perović vežbao odvojeno

Izvor: Politika, 15.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perović vežbao odvojeno

Zvezdin mladi reprezentativac osetio bolove u tetivi. – Neprofesionalno ponašanje Stančića

Fudbaleri Crvene zvezde su i juče, kao i prvog dana priprema u Španiji, imali dva treninga u Esteponi, mestu udaljenom oko 25 kilometara od svetski poznatog turističkog centra Marbelje. U subotu posle podne, za razliku od prvog jutarnjeg treninga, težište je bilo na radu sa loptom. Akcenat je stavljen na brzu razmenu dodavanja sa čestim promenama ritma. Poslednjih pola sata se >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << igralo na dva gola na smanjenom prostoru.

Zbog bolova u tetivi sa treninga je izostao Marko Perović. Višemesečno odsustvo sa terena zbog operacije slepog creva prouzrokovalo je blagu upalu pa je on iz preventivnih razloga i juče vežbao odvojeno od ekipe. Očekuje se da se već danas uključiti u redovan trenažni proces.

– Radi se samo o lakšim problemima. Ovakve stvari se dešavaju kada igrač duže odsustvuje. Prethodnih meseci sam u Beogradu naporno radio individualno pod nadzorom našeg poznatog stručnjaka za fizičku pripremu i oporavak igrača Mihajla Bate Radulovića. Jedva čekam da opet počnem da treniram punim intezitetom, jer sam se uželeo fudbala i utakmica. Pokušaću što pre da se vratim u formu – rekao je Marko Perović.

Od igrača koji su kao prekobrojni ostali u Beogradu, izvesno je da će perspektivni golman Boban Bajković otići na pozajmicu u Smederevo, a mladi napadač Miroslav Lečić u apatinsku Mladaost. Iskusni vezista Radovan Krivokapić odlazi ove nedelje na probu u Južnu Koreju, a i dalje je neizvesno kome će do kraja sezone biti ustupljeni napadač Boban Stojanović i defanzivni vezni igrač Dragan Stančić. Stojanović ne želi ponovo da se vraća u Hajduk iz Kule, a Stančić se ponaša krajnje neprofesionalno, ignorišući obaveze koje ima kao igrač pod ugovorom sa Crvenom zvezdom.

Igrači Zvezde koji nisu otputovali u Španiju i trenutno su u Beogradu do rešenja statusa treniraće pod nadzorom Ivana Adžića, nekadašnjeg pomoćnog trenera "crveno-belih" u vreme dok je šef stručnog štaba bio Ratko Dostanić, novi trener OFK Beograda.

--------------------------------------------------------------------------

Neminovan rastanak sa Lekovićem

Ove nedelje najverovatnije će biti rešen i status još uvek aktuelnog generalnog sekretara "crveno-belih" Nebojše Lekovića, kome je u petak, kako se nezvanično saznaje, predsednik kluba Dragan Stojković saopštio da je rastanak neminovan i pored njihove dobre međusobne saradnje u proteklih osam meseci. Lekovića bi trebalo da zameni poslednji generalni sekretar FS Srbije i Crne Gore Zoran Damjanović.

L. Delić

[objavljeno: 15.01.2007.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.