Perković krpi Olimpiju

Izvor: Mondo, 22.Jan.2013, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perković "krpi" Olimpiju

ABA ligaš iz Ljubljane potpisao ugovor do kraja sezone sa iskusnim centrom Jasminom Perkovićem.

Olimpija ni ove sezone nije izneverila neslavnu tradiciju - da odmah, ili nedugo posle ispadanja iz Evrolige počne proces rasterećivanja platnog spiska.

Tokom januara su Stožice napustila čak trojica stranaca: plejmejker Dominik Voters, "petica" Eron Bejns i konačno krilni centar Dilan Pejdž, koji je otišao u SAD da poseti suprugu i tek rođeno dete, pa odlučio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se ne vraća.

Tako se ukazala potreba za pojačanjima pod košem, a izbor je pao na hrvatskog veterana Jasmina Perkovića (32 godine, 204 cm), koji je poslednjih godina igrao u Nemačkoj i Italiji.

Olimpija se sa skorom 9-9 nalazi u sredini tabele ABA lige i još ima šansu da se plasira na Fajnal for. U subotu u Ljubljani gostuje lider Igokea.

(MONDO, foto: ABA)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.