Izvor: Blic, 07.Nov.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perišić potvrdio kaznu Partizanu

Perišić potvrdio kaznu Partizanu

BEOGRAD - Mihajlo Perišić, disciplinski sudija Prve lige, potvrdio je kaznu Fudbalskom klubu Partizan od dva meča igranja bez prisustva publike na svom stadionu. Perišiću je predmet '113. večiti derbi' vratila Komisija za žalbe saveznih fudbalskih liga, raspravljajući o žalbi crno-belih. U obrazloženju svoje najnovije odluke disciplinski sudija je rekao:

- Radnje navijača Partizana okarakterisane su kao težak prekršaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (bacanje baklji na teren, lomljenje 661 stolice, ulazak na teren). Ujedno, oni su izazvali veće nerede. Novih momenata nema, tako da nije došlo do preinačenja kazne. Partizan ima pravo žalbe u roku od osam dana. Odgovornost Crvene zvezde, osim izgreda navijača, objektivne je prirode, jer je Ministarstvo unutrašnjih poslova odlučio da ne postavi na atletsku stazu čuvare reda, što je naveo i FK Partizan - rekao je Perišić i prokomentarisao najavu kluba iz Humske o njegovom izuzeću iz ovog slučaja:

- U dosadašnjem radu uvek sam postupao nepristrasno. Prema propisima, ne postoji mogućnost izuzeća. P. P.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.