Perfektnih pola sata Nikole Đurđića

Izvor: Sportal.rs, 24.Nov.2014, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perfektnih pola sata Nikole Đurđića

Fudbaleri Augzburga zabeležili su novu pobedu u Bundesligi savladavši Štutgart u gostima sa 1-0, a jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je srpski fudbaler Nikola Đurđić.

Srpski centarfor je u igru ušao sa klupe u 60. minutu i ubrzo zatim je naterao golmana domaće ekipe na izvanrednu odbranu, da bi nekoliko minuta kasnije učestvovao u kontranapadu posle kojeg je dosuđen penal za Augzburg, kada je Verhaeg rešio pitanje pobednika.

Đurđić je odigrao bez greške, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << jer je za pola sata dobio devet duela i uspešno je razigrao svoje igrače 15 puta, uz samo jedno neprecizno dodavanje.

Augzburg se ovom pobedom popeo na šesto mesto Bundeslige, a narednog vikenda njihov rival biće Hamburger.

 Đurđić je ovog leta stigao u Auzburg posle izvanredne sezone i po provedene u Grojter Firtu. 28-godišnji centarfor je u svojoj karijeri nastupao još i za Radnički iz Pirota, Voždovac, norveški Haugesund i švedski Helsingborg.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.