Perfektni Kopenhagen stiže u Beograd, PROJEKTIL Zeke!

Izvor: Mondo, 31.Jul.2019, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perfektni Kopenhagen stiže u Beograd, PROJEKTIL Zeke!

Na poziciji najboljeg igrača Roberta Skova zaigrao je momak rođen 2002. godine, dok je Solbaken "sakrivao karte" i nekim neobičnim rešenjima.

Velšani nisu namučili Kopenhagen!

Šampion Danske plasirao se u 3. kolo kvalifikacija posle "duple pobede" nad Nju Sejntsom, posle 2:0 u gostima na svom stadionu su slavili 1:0, tako da su zadržali perfektan učinak od početka nove sezone u kojoj su dobili svaku od pet utakmica.

Kopenhagen je na "Parkenu" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dominirao protiv TNS-a i postigao je tek jedan gol preko Zeke u 52. minutu - i to na izuzetan način sa preko 20 metara.

S obzirom na to da ovaj trijumf znači da će se u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona "ukrstiti" sa Crvenom zvezdom, koja je danas poražena od Helsinkija (2:1), fudbaleri Vladana Milojevića sada znaju koga ni slučajno ne smeju da ostave samog...

Prvi meč igra se u Beogradu već u naredni utorak (6. avgust), dok je revanš zakazan nedelju dana kasnije na stadionu Kopenhagena.



Izvor: YouTube/Highligts

Zanimljivo je da je na ovom meču za Dance nastupio napadač Sotiriju, koji se povredio na prvom meču protiv TNS-a, dok na terenu nije bilo važnog igrača sredine terena Falka - čija je ozleda na istoj utakmici očigledno bila ozbiljnija.

Kopenhagen je nastupio i bez najboljeg igrača Roberta Skova, koji je prodat Hofenhajmu, tako da je desno krilo na današnjem meču "povereno" Mohamedu Daramiju.

U pitanju je fudbaler koji je rođen 2002. godine (!), i "vuče" poreklo iz Sijera Leonea, a videćemo da li će biti prvi izbor Solbakena i na stadionu "Rajko Mitić" ili je u pitanju bilo "sakrivanje karti", pošto trener Danaca ima još nekoliko alternativa...

Zanimljivo je da je "odmorio" Viktor Fišer, kao i iskusni N'Doje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.