Perezov kasting - Jović razočarao, Benzema stao, tri imena na spisku!

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perezov kasting - Jović razočarao, Benzema stao, tri imena na spisku!

Jedna 'devetka' je favorizovana.

Sutra od 21h gledaćemo najveći derbi Španije, a možda i Evrope.

Real Madrid će na svom "Santijago Bernabeu" ugostiti Barselonu, razlika između dva rivala je svega dva poena u koristi Setijenove ekipe. Mediji nagađaju da će važan meč započeti Brajtvajt dok se kod Madriđana i ne postavlja pitanje - napred ide Benzema.

Problem je sušan period Francuza. 'Devetka' Reala je postigla tek dva gola u novoj godini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na jedanaest odigranih mečeva. Sa druge strane Jović se oporavio od virusa, ali srpski reprezentativac ima problema sa minutažom i kada je u top formi.

Španska Marka piše da Perez razmišlja o dovođenju nove 'devetke', tri imena su na spisku.

Erling Haland, Lautaro Martinez i Timo Verner su navodno želje predsednika Real Madrida. Norvežanin nastavlja sa golovima iz utakmice u utakmicu, potvrdio se protiv najvećih - PSŽ je poslednji u redu.

Za Lautara se interesuje i Barselona, ali iz Intera poručuju da ne razmišljaju o prodaji svog ofanzivca. Timo Verner će izvesno napustiti RB Lajpcig narednog leta, ali deluje da Nemac naginje ka mašineriji sa "Enfilda".

Madriđani tvrde da je Haland zasigurno meta broj jedan, Španci znaju da ga mogu dovesti za 75 miliona iz Borusije. Tiho se nastavlja priča o senzacionalnom pokušaju za Kilijana Mbapea, ali francuski internacionalac bi zasigurno koštao preko 200 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kakav udarac za Jovića pred "El Klasiko"!

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020

Šta se dešava u Madridu?..Sutra (21h) je na programu novi "El Klasiko", Real će dočekati Barsu u veoma važnom trenutku u sezoni...Pisali smo danas ko se sve našao na spisku igrača za predstojeći duel iz Barselone i kako bi njihova postava mogla da izgleda, više OVDE...Iako su se mnogi nadali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.