Perez prelomio, tinejdžeri su u modi!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perez prelomio, tinejdžeri su u modi!

Vlasnik Real Madrida dodao na spisak najtraženije klince današnjice.

Već smo pisali, Rahim Sterling se nalazi pred produžetkom ugovora što bi praktično značilo da je Englez nedodirljiv na leto.

Igrač Mančester sitija je već duže vreme na radaru najuspešnijeg kluba u Evropi, ali bi "građani" zasigurno potraživali rušenje svetskog rekorda ukoliko se odluče na prodaju najboljeg igrača prošle sezone.

Engleski mediji javljaju da Španci ipak ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odustaje od predstavnika "Gordog Albiona". Perez navodno želi najvrednijeg tinejdžera u svom timu, radi se o nekadašnjem igraču "građana" Džejdonu Sanču.

Mladi Englez je napustio Siti i uspeo da napravi ime za sebe u Bundesligi nastupajući za Borusiju Dortmund. Madriđani će imati jaku konkurenciju u vidu divova iz Premijer lige.

Druga meta jeste Erling Haland.

Devetnaestogodišnjak blista u RB Salcburgu, postigao je neverovatnih devetnaest golova na šesnaest utakmica za tim iz Austrije. Uspeo je da da gol i Liverpulu prethodnom kolu Lige šampiona. Ugovor Norvežanina ističe kroz četiri godine, uz to korpulentnog napadača žele svi velikani Starog kontinenta.

Mada kada Real Madrid zove retko ko odbije ukazanu priliku.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Uplašeni Siti spremio milione!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019

Boje se "Građani" da im jedan od najvećih evropskih klubova ne odvede jednu od najvećih zvezda...Dugo je na radaru madridskog Reala krilni fudbaler Mančester sitija Rahim Sterling...Engleski reprezentativac je izrastao u igrača svetske klase pod palicom Pepa Gvardiole na "Etihadu", pa je tako završio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.