Peres zove Raula u Real

Izvor: B92, 08.Jan.2014, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peres zove Raula u Real

Predsednik Real Madrida Florentino Peres ponudio je Raulu Gonsalesu da se sledeće sezone vrati u klub i to kao član stručnog štaba.

Namera čelnika "kraljevskog kluba" je da angažuje Raula od sledeće sezone.

Španski "El konfidensijal" tvrdi da je Peres prošle nedelje predložio Raulu - koji je od 2012. član katarsklog Al Sada, angažman u kraljevskom klubu, za koji je igrao 18 godina i napustio 2010.

"El konfidensijal" navodi da je Raul ranije izjavljivao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da planira da igra još jednu godinu za katarski klub, a zatim da se posveti trenerskom poslu.

"Konačna odluka Raula zavisiće umnogome od njegove porodice, koja mu je prioritet u životu", prenosi španski list.

Tridesetšestogodišnji Raul je od 1994. do 2010. igrao za Real na 550 utakmica i postigao 228 golova.

Raul je od 2010. do 2012. branio boje Šalkea 04, a na 66 mečeva dao je 28 golova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Peres zove Raula da se vrati u Real

Izvor: NaDlanu.com, 08.Jan.2014

Predsednik Reala iz Madrida Florentino Peres ponudio je svom bivšem fudbaleru Raulu Gonzalesu da se vrati u Madrid kao član stručnog štaba, preneli su danas španski mediji... Raul ima ugovor sa katarskim klubom Al Sada i planirao je da igra još jednu godinu pre no što završi igračku karijeru,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.