Peres želi Firmina u Realu

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 15:07

Peres želi Firmina u Realu

Predsednik Reala Florentino Peres želi na kraju sezone da angažuje fudbalera Liverpula i brazilskog reprezentativca Roberta Firmina.

Firmino je stigao u Liverpul iz Hofenhajma 2015. godine za 40 miliona evra.

Španski "El Nasional navodi da je brazilski fudbaler spreman da napusti engleski klub, a Peres želi da ubedi Brazilca da nastavi karijeru u Real.

Španski mediji navode da će izbor napadača koje madridski klub želi da dovede u letnjem prelaznom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << roku biti dosta sužen.



"Rukovodstvo Reala je naučilo lekciju na primeru srpskog napadača Luke Jovića. On je stigao u Real iz Ajtrahta za 63 miliona evra, a Real je napustio pošto je postigao samo tri gola na 51. meču. Real tako skupu grešku ne želi da ponovi"
, ističe se u tekstu El Nasionala.

Firmino (31) je za Liverpul odigrao 359 utakmica i postigao je 109 golova uz 79 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.