Peres: Murinjo ide u Čelsi

Izvor: B92, 03.Jun.2013, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peres: Murinjo ide u Čelsi

Predsednik Reala Florentino Peres rekao je da će Žoze Murinjo karijeru nastaviti u Čelsiju, što se spekuliše već duže vreme.

Peres je istakao i da će portugalski stručnjak najverovatnije u ponedeljak biti zvanično predstavljen na "Stamford bridžu".

"Murinjo ide u Čelsi. Verovatno će biti predstavljen u ponedeljak kao njihov novi menadžer. Želim mu svu sreću. Vrata Reala biće mu uvek otvorena. Otišao je tužan, jer nije uspeo da shvati kako mediji ovde funkcionišu", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Peres za španske medije.

Zanimljivo je da je na zvaničnom sajtu Premijer lige u nedelju objavljen tekst sa naslovom „Povratak Žozea Murinja u Čelsi“, ali sa datumom 3. jun 2013. godine. Moderatori sajta su povukli vest vrlo brzo, ali je to samo jedna u nizu potvrda da će se u ponedeljak nešto desiti.

’Kraljevski klub’ saopštio je da je Peres dobio novi četvorogodišnji mandat na čelu predsednika sportskog pogona Real Madrida.

Peres je prvi put postao predsednik Reala 2000. godine i tu se zadržao sve do 2006, kada je podneo ostavku. Tri godine kasnije se ponovo kandidovao i preuzeo vođstvo ’galaktikosa’.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo čeka, Premijer liga mu se izvinjava

Izvor: Sportal.rs, 03.Jun.2013

Žoze Murinjo jedna je od najvećih zvezda prelaznog roka. Portugalski trener i definitivno je napustio Real Madrid, a kako se spekuliše karijeru će nastaviti u Čelsiju.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.