Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2021, 01:02

Pera Božić prvi trener razvojnog tima San Antonio Sparsa

Lepo priznanje za nekadašnjeg kapitena i Partizana...

Nekadašnji kapiten i trener Partizana Petar Božić dobio je prvi samostalni posao otkako je napustio klupu crno-belih. Kako su saopštili Ostin Sparsi 42-godišnji srpski stručnjak biće njihov trener u sezoni 2021/22.

Božić je već četiri godine radi u redovima razvojnog tima San Antonio Sparsa kao pomoćnik. Pre dve godine čak se okitio titulom u NBA G ligi, da bi od ove jeseni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dobio šansu da se dokaže u samostalnom radu.

On će biti osmi trener u istoriji Ostin Sparsa i drugi srpski trener u razvojnoj ligi posle Darka Rajakovića.

Pera Božić je igračku afirmaciju sticao igrajući za Beobanku, Radnički Jugopetrol i Hemofram, u Partizanu se zadržao punih osam godina (2014-2018), da bi 2013. ušao u trenerske vode. Crno-bele je kao prvi strateg vodio u sezoni 2015/16, posle čega se otisnuo "preko bare".

A tamo mu očito ne ide loše...

OFFICIAL: We’ve named Petar Božić head coach, making him the eighth head coach in franchise history.

More ➡️ https://t.co/2FKX7ej1V5 pic.twitter.com/AoGDeCS5mP

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.