Pepov prst u oko, Murinjo će da poludi, a ne pita se ništa!

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pepov prst u oko, Murinjo će da poludi, a ne pita se ništa!

Žoze Murinjo će dati sve od sebe da ga pobedi, naročito posle ovog.

U subotu je na programu veliki derbi Mančestera, a iako na papiru deluje da nema nikakav značaj, zapravo ovo će biti više od utakmice.

Pre svega zbog činjenice da će Siti i zvanično postati šampion ako pobedi Junajted, pa zamislite kako bi Murinjo reagovao da odjednom posle sudijskog zvižduka krene proslava svih navijača i igrača Sitija na čelu sa Gvardiolom?!

Međutim, zamislite >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i da Pep to učini u kombinovanom sastavu?

Upravo su takve informacije stigle ovog popodneva sa ostrva, poznati novinar Sem Li potvrdio je reči Pepa Gvardiole da će odmarati pojedince pošto je derbi između dvomeča sa Liverpulom u Ligi šampiona.

"Pep očajnički želi da stigne do samog kraja u Ligi šampiona, za početak do polufinala i veruje se da će nekoliko najboljih igrača dobiti odmor protiv Junajteda, kako bi bili u što boljoj formi u revanšu sa Liverpulom. Izvori tvrde da će se Pep predomisliti samo ukoliko na Enfildu zabeleži neku ubedljiviju pobedu, ali to je nešto u šta se niko ne bi kladio", preneo je portal Goal.com.

Biće zanimljivo videti kako će Murinjo reagovati na sve ovo, svakako da će on ovakav potez videti i kao udarac na sujetu, jer Junajted niti može da se bori za titulu, niti je u Ligi šampiona, može samo da se bori za odlaganje Sitijeve proslave, što je svakako veoma bolno za Portugalca.

Murinjo ostaje i ono u čemu je najbolji, da na konferenciji za medije napravi neki novi šou i prebaci loptu na neki drugi teren, jer je na ovim svim izgubio ove godine.

Pep u ovom momentu ima poker u svojim rukama, smeška se i samo čeka kada će da ih baci na sto.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.