Izvor: Blic, 22.Apr.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pepe podivljao u finišu meča sa Hetafeom!

Dok je veći deo ljubitelja fudbala uživao u spektakularnoj utakmici Liverpul – Arsenal (4:4), potpuno neočekivano, publika u Madridu je sinoć bila svedok velikih uzbuđenja u žestokom duelu Reala i Hetafea (3:2), koji su obeležile neverovatne i brutalne scene u završnici.



Momci iz predgrađa španske prestonice su stigli do 2:1 u 84. minutu, ali su "kraljevi" nekako uspeli da upišu novi veliki preokret i slave posle kontroverznog finiša utakmice. Guti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u 86. izjednačio, a 60-ak sekundi kasnije je Pepe srušio kapitena Hetafea Havijera Kaskera u svom šesnaestercu. Portugalac se nije zaustavio na prekršaju već je neshvatljivo nastavio da šutira protivničkog igrača na zemlji! Ako se prvi udarac se možda i mogao protumačiti kao pokušaj umornog i isfrustriranog igrača da izbije loptu, sledeći, u kom je srećom samo očešao kramponima Kaskerova leđa, bio je "za zatvor"!

Neverovatna scena je rezultirala direktnim isključenjem Pepea, koji je svoje divljanje nastavio fizičkim sukobom sa nekoliko protivničkih igrača i psovanjem četvrtog sudije. Delegat je u svom izveštaju između ostalog precizirao: "Taj igrač je nakon incidenta rekao četvrtom arbitru: Svi ste vi kurvini sinovi!"

Šokirani Kaskero je pokušao da se revanšira na fudbalski način i sa bele tačke potkopa loptu, kako bi šmekerski "ošamario" rivala i doveo svoju ekipu u novo vođstvo. Međutim, jedanaesterac je izveo prilično traljavo, a u trećem minutu nadoknade prilično dobri Vladimir Stojković je još jednom savladan, a Real nastavio svoju trku za Barselonom...

Što se Pepea tiče, očekuje se odgovor španskog saveza i suspenzija bar do kraja sezone.

Kasiljas: Pepe osramotio Realov dres

Golman Reala Iker Kasiljas izjavio je da je portugalski reprezentativac osramotio dres Reala.

Golman Reala požurio je da izbaci van terena pomahnitalog Pepea, a tom prilikom mu je dobacio da "nije normalan".

"Znate, kada nosite Realov dres ne možete sebi da dozvolite takve stvari", prokomentarisao je "Sveti Iker".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.