Pepe obeležio povratak u Porto u svom krvničkom stilu VIDEO

Izvor: B92, 16.Jan.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pepe obeležio povratak u Porto u svom krvničkom stilu VIDEO

Kepler Laveran de Lima Fereira, poznatiji pod nadimkom Pepe, vratio se u Porto i obeležio povratnički debi u svom maniru.

Pepe, koji se posle 11 i po godina vratio na Dragao, opet je izazvao bes ljubitelja fudbala krvničkim startom.

Iskusni štoper je bukvalno prošao kroz protivničkog napadača Pedra Enrikea u pobedi Porta na gostovanju kod Leišoesa (2:1) u četvrtfinalu Kupa posle produžetaka.

Pepe će za mesec dana da napuni 36 godina, naveći deo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << karijere je proveo u Realu s kojim je osvojio po tri LaLige i Lige šampiona, a u Porto se vratio iz Bešiktaša.

Napustio je turski klub kao slobodan igrač, zbog finansijskih problema u redovima crno-belih iz Istanbula, raskinuvši ugovor kako bi pomogao Bešiktašu da izbegne nova dugovanja.

Sa reprezentacijom Portugala je bio prvak Evrope 2016. Protivnički fudbaleri će ga dugo pamtiti po razbijenim glavama, kolenima i skočnim zglobovima... Kao i Enrike.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.