Pepe, čoveče, kako te nije sramota?! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2016, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pepe, čoveče, kako te nije sramota?! (VIDEO)

Portugalski defanzivac protiv Islanda još jednom potvrdio da je jedan od najprljavijih igrača na planeti

Vuk dlaku menja, ali ćud nikada. Portugalac Pepe večeras je protiv Islanda u prvom kolu prvenstva Evrope još jednom pokazao da ili ne razmišlja na terenu ili je veoma bezobrazan fudbaler.

A zbog toga je još jednom navukao gnev navijača na društvenim mrežama zbog gluposti koju je napravio u duelu sa Alfredom Finbogasonom.

Prvo je pao kao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pokošen u duelu na sredini terena, iako je pitanje da li ga je Islanđanin uopšte dotakao, ali je u nastavku akcije u padu sa zemlje sa obe noge udario po stomaku protivničkog fudbalera.

Da je Finbogason prošao Pepea, izbio bi sam ispred protivničkog golmana. Portugalac nije isključen, a to ide na dušu glavnom sudiji Turčinu Cunejtu Čakiru.

Duel Portugalaca i Islanđana u prvom kolu EP završen je bez pobednika – 1:1.



(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.