Pep rešio, plaća klauzulu od 150 miliona!

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep rešio, plaća klauzulu od 150 miliona!

Bitka za prvu želju španskog stručnjaka je izgubljena, pa je donešena odluka da se za drugu plati koliko god da treba.

Želeo je žarko Pep Gvardiola da ojača redove svoje ekipe mladim Frenkijem de Jongom iz Ajaksa.

Ipak, kako stvari stoje, talentovani Holanđanin će u PSŽ za 75 miliona evra.

Sitiju je izgleda dosadilo da gubi, setimo se da su letos u trci sa Čelsijem ispustili Žoržinja, pa su tako rešili da plate klauzulu za sjajnog vezistu madridskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Atletika.

Naime, uprava "Građana" je spremna da plati 150 miliona evra madridskom Atletiku za usluge španskog reprezentativca Saula Njigeza.

"Jorgandžije" ne žele da ga prodaju, ali ukoliko Siti zaista pošalje pomenutu svotu na njihovu adresu, neće se mnogo pitati. Siti će im vezati ruke i otvoriti sebi put ka pregovorima sa španskim vezistom i njegovim predstavnicima.

Usled malog broja opcija u srcu veznog reda i sve većih problema sa povredama, Gvardiola je rešio da narednog leta u svoje redove dovede proverenog veznjaka, izbor je tako pao na Saula, sa kojim su već uspostavljeni kontakti.

Saul će ipak biti tvrd orah, nedavno je potpisao novi, dugoročan ugovor sa "Kolćonerisoma" i nije pokazao želju za odlaskom, ali se "Građani" nadaju da će mu promeniti mišljenje kvalitetnom povišicom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.