Pep opsovao pred novinarima zbog Mendijevog gafa VIDEO

Izvor: B92, 08.Feb.2019, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep opsovao pred novinarima zbog Mendijevog gafa VIDEO

Fudbaler Mančester sitija Benžanim Mendi još jedanput je uspeo da, ovoga puta slučajno, iznervira menadžera Pepa Gvardiolu.

Mendi je od dolaska u Siti 2017. godine više vremena proveo na oporavcima od povreda nego na terenu, a neretko je bio i kažnjavan zbog raznih problema van terena.

Francuski levi bek je, po ko zna koji put, uspeo da iznervira svog menadžera Pepa Gvardiolu, koji je zbog njega bio "primoran" da opsuje na konferenciji za medije.

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su novinari upitali Pepa šta Mendi radi u Hong Kongu, španski stručnjak je ostao šokiran.

"Vau. Nisam ni znao (da je tamo). Je**te, on je takav srećnik. Rekao mi je da ide na dan u Pariz i to je bilo okej, ali ako je u Hong Kongu to nije okej, to je baš daleko. Moraću da instaliram Instagram kako bih kontrolisao svoje igrače jer ovo nisam znao", rekao je iznenađeni Pep.

Gvardiola je na pitanje da li je opravdano to ako je Mendi završio u Hong Kongu odgovorio sa "Ne, naravno da nije", a zatim je usledio odgovor Francuza na društvenoj mreži Tviter.

"Samo sam se šalio sa vozačem svog Ubera. Pep, ne želim probleme", napisao je Mendi.

Skaj sports, koji je uživo prenosi Gvardiolinu konferenciju za medije, morao je da se izvini svojim gledaocima "zbog eksplicitnog jezika koji je koristio Gvardiola".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.