Pep precrtao Argentinca koji bira između Španije i Italije!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2020, 12:04

Pep precrtao Argentinca koji bira između Španije i Italije!

Defanzivac sve bliži odlasku iz Mančestera.

Dolazak Nejtana Akea u Mančester siti sasvim je siguran znak da će odbrana "građana" doživeti još neke promene.

Kako prenose engleski mediji, Nikolas Otamendi je sve bliži odlasku sa Etihada.

Argentinac je imao sasvim pristojnu minutažu ove sezone, delom i zbog povreda saigrača, ali Pep Gvardiola odavno nema previše poverenja u njega.

Siti je čak spustio cenu, pa je 32-godišnji Otamendi dostupan za samo deset miliona evra.

Španci pišu da je prvi favorit za njegov potpis Valensije u koju bi mogao da se vrati, međutim postoji i ponuda iz Serije A od neimenovanog kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Junajtedov plan B, dva imena u igri umesto Sanča?

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2020

Junajted morao da se okreće drugim rešenjima...Nakon što je Borusija Dortmund potvrdila da Džejdon Sančo sigurno ostaje i naredne sezone u Nemačkoj, engleski mediji pišu da se Junajted okrenuo alternativama...Navodno, u prvi plan su iskočili sada Kingsli Koman i Daglas Košta, koji će izvesno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.