Pep otima pojačanje Realu?

Izvor: Sportske.net, 31.Dec.2018, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep otima pojačanje Realu?

Fudbaler u dilemi.

Teško je odrediti kome je potrebniji ovaj igrač, ali izgleda da će na kraju novac odlučiti.

Realu je potrebna rekonstrukcija, a Perez traži zamenu za Marsela, koji bi mogao da napusti klub, a on je jedan od najbitnijih šrafova ovog tima i definitivno najbolji levi bek na svetu.

Sa druge strane, pozicija levog beka je definitivno najkritičnija u Mančesteru. Bendžamin Mendi je gotovo uvek povređen, a druge opcije praktično da nema. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Delfu i Zinčenku nisu to prirodne pozicije, a i videli smo koliko i jedan i drugi znaju da "zabrljaju" na toj poziciji.

Upravo zato će ova borba oko dvadesetdvogodišnjeg levog beka Betisa biti vrlo značajna za oba tima.

Žunior Firpo igra odlično, uostalom kao i cela ekipa Betisa. Ovaj mladi defanzivac iz Domnikanske Republike je privukao pažnju ogromnog broja timova, a Betis zahteva minimum 40 miliona funti za njegovo obeštećenje.

Da li će Firpo obući "kraljevsko beli" ili "nebesko plavi" dres?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.