Pep o Kejnu: On je igrač Totenhema

Izvor: B92, 21.Maj.2021, 15:11

Pep o Kejnu: On je igrač Totenhema

Hari Kejn je najavio da je spreman da ovog leta napusti redove Totenhema.

Danima se govori o mogućem odlasku golgetera "pevaca" iz Londona, a kao glavni favorit da ga angažuje pominje se Mančester siti, dok iz senke vreba i Mančester junajted.

Pep Gvardiola, trener prvaka Engleske nije bio voljan da uoči meča poslednjeg kola u kom se Siti sastaje sa Evertonom priča na temu transfera Kejna.

"Sledeće pitanje, molim! Hari je igrač Totenhema", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Španac kratko.

Kejn je dan ranije u razgovoru sa Gerijem Nevilom otkrio spremnost da razgovara sa Danijelom Levijem.

On je izrazio spremnost da napusti klub iz Londona.

"Levi i ja smo oduvek imali dobar odnos. Ne znam kako će ići taj razgovor, ali tako je to, igrač nikad ne zna kako predsednik razmišlja. Ne znam, možda će želeti da me proda. Možda će pomisliti, 'ako mogu da dobijem sto miliona za tebe, što da ne?' Znate na šta mislim? Možda za dve ili tri godine neću vredeti toliko", rekao je Kejn.

Siti je definitivno u prednosti nad konkurentima za transfer Kejna.

Mogu da mu ponude borbu za trofeje, veliku platu, Ligu šampiona.

Odlazeći direktor Mančester junajteda Ed Vudvord je navodno poručio Oleu Gunaru Solskjeru da klub neće plaćati 140 ili 150 miliona evra za jednog igrala, ali da su spremni da opciju igrač plus novac.

Tako nešto je malo verovatno da će zadovoljiti Totenhem i njihovog prvog čoveka, Danijela Levija, koji je poznat kao tvrd pregovarač.

Otuda, "Etihad" postaje prva moguća destinacija za Kejna bez obzira što Pep Gvardiola odbija da priča na tu temu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.