Pep nahvalio štopera Kolarova

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2016, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep nahvalio štopera Kolarova

Pep Gvardiola je bio oduševljen izdanjem Aleksandra Kolarova u meču sa Sanderlendom.

Mančester siti je uspeo da savlada Sanderlend na otvaranju sezone sa 2:1, a igrao je i srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov.

Ipak, nije mu bila dodeljena uloga na koju je navikao, a to je uloga levog beka, već je igrao štopera u paru sa Džonom Stonsom, pošto su Kompani, Mangala i Otamendi van stroja.

"Njegova igra na poziciji štopera je jedna od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koje sam gledao", rekao je Pep Gvardiola.

"Dobio je sve duele kada su u pitanju duge lopte, pasovi su mu bili sjajni, bio je izuzetno jak. Ne samo protiv Sanderlenda, i na pripremama je bio sjajan", rekao je nekadašnji trener Bajerna i Barselone.

Mančester siti igra ove nedelje u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv rumunske Steaue, a u tim bi trebalo da se vrati Otamendi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gvardiola: Kolarov sjajan štoper

Izvor: N1 televizija, 15.Avg.2016

Mnogi su se obradovali kada su videli Aleksandra Kolarova u startnoj postavi Mančester Sitija na meču protiv Sanderlenda...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.