Pep, i dalje želiš Mesija?

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2020, 00:30

Pep, i dalje želiš Mesija?

Utisak večeri!

Španci su deklasirali Nemce rezultatom 6:0, što je najubedljivi poraz Pancera u istoriji ove reprezentacije.

Za to je najviše zaslužan Luis Enrike, koji je po ko zna koji put pokazao da radi neverovatan posao na klupi Španije, ali na terenu je najzaslužniji bio - Feran Tores.

Španski mediji se utrkuju ko će više da nahvali njegovu partiju, zapravo i celog tima sa Enrikeovim potpisom, ali je Marka možda postavila i najvažnije pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u članku sa naslovom:

"Šta ako Feran Tores zatvori vrata Leu Mesiju u Sitiju?!", i dalje u tekstu dodala:

"Fantastičan. Senzacionalan. Izrasta, a i već je jedan od najcenjenijih ofanzivaca Evrope. Tri gola Nemačkoj i toliko još šansi i proigravanja, to je zvezda u usponu. Nema dileme da će biti ključan igrač za Španiju na EP i veoma važan za Gvardiolu u Sitiju... ako niko ne dođe na njegovu poziciju", napisala je Marka, aludirajući da bi Mesijev dolazak negativno uticao na razvoj Španca.

I to je možda i pravo pitanje za Pepa Gvardiolu i njegov stručni štab. Istina, Mesi je i dalje najbolji na svetu i svakom timu bi pomogao, ali ako su tu već Rahim Sterling, Aguero, Žezus, De Brujne i ovakav Feran Tores, koji je pokazao da može da pokrije bukvalno sve pozicije - da li im treba i Leo?!

Tores je večeras igrao na levom krilu, Pep ga je doveo da bi igrao desno, ali ga je u odsustvu Aguera i Žezusa stavio na poziciju "devetke" i tu je maestralno odigrao i odgovorio na sve zadatke.

Ako na to dodamo da je rođen 2000. godine, da je pred njim tek blistava karijera, deluje da bi Pep mogao da ima svog Mesija već sada...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.