Pep dobio bitku, transfer blizu rekordnog!

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep dobio bitku, transfer blizu rekordnog!

Izgleda da je završeno, ovaj transfer će u anale!

"Marka" tvrdi da je posao završen, Ajmerik Laporte se dogovorio sa Sitijem. Pristali su na uslove kapitena Baskijaca, a Atletik ne može baš ništa, Englezi će platiti klauzulu od 50 miliona.

Gvardiola je insistirao na ovom transferu, Laportea je želela i Barselona, ali igrač hoće da ga trenira sadašnji trener Bajerna.

Laporte je nedavno izjavio da želi da ostane u Baskiji, ali je ponuda takva da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neće odbiti.

"Marka" veruje da će francuski reprezentativac oformiti partnerstvo sa Kompanijem, a ovo znači i da će Siti morati da se oslobodi Mangale koji ih je koštao neverovatna 53 miliona evra i potpuno razočarao.

Ovo bi trebalo da bude treći po visini transfer defanzivca u istoriji, iza Davida Luiza i pomenutog Mangale.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.