Pep: Ko sam ja da kritikujem Halanda? VIDEO

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 16:37

Pep: Ko sam ja da kritikujem Halanda? VIDEO

Mančester siti je izgubio korak u borbi za titulu u Premijer ligi.

"Građani" su pred svojim navijačima odigrali sa Čelsijem nerešeno, 1:1, a u posebnom fokusu bio je golgeter Erling Haland.

On se slobodno se može reći ispromašivao i to je razlog što je šampion Premijer lige ispustio dva boda.

Rezultatski su i dobro prošlo jer je Čelsi vodio do 83. minuta kada je Rodri postigao gol za izjednačenje.

Haland je an gol šrotivnika uputio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << devet udaraca, od toga mu je golman "plavaca" Đorđe Petrović dva puta odbranio, dva puta je izblokiran ,a ostali šutevi završili su van okvira gola.

Pepa Gvardiolu su posle meča upitali da li je zabrinut zbog neefikasnosti Norvežanina na ovom meču, ali je on odgovorio da ne sumnja da će već na narednom zatresti mrežu.

"Dobra stvar je to što je Holand šutirao devet puta, na narednoj utakmici će postići gol. Ne mogu da se ljutim na njega. I ja sam bio fudbaler, postigao sam ukupno 11 golova tokom karijere koja je trajala 11 godina", nasmajao se Gvardiola i dodao.

"U proseku, to je samo gol po sezoni. Da li sam ja na osnovu toga pravi čovek da kritikujem i savetujem napadače? Stvorili smo veliki broj šansi, sledeći put će ih iskoristiti. Ne krivim ga, takve stvari su normalne u fudbalu. Igrači su ljudi. Naš tim nije igrao na uobičajenom nivou u prvom poluvremenu", zaključio je Gvardiola.

Siti u narednom susretu u utorak 20. februara od 20.30 dočekuje ekipu Brentforda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.