Penzos

Izvor: Glas javnosti, 02.Sep.2009, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzos

Mnogi navijači Partizana i uopšte, ljubitelji košarke bili su razočarani kada je trener „crno-belih“ Duško Vujošević otkrio da Dejan Milojević razmišlja o kraju karijere. Borac bez straha i mane u razgovoru za Kurir i Glas javnosti ugasio je i poslednju nadu pristalica srpskog šampiona da će ove sezone ponovo nositi „crno-beli“ dres i biti mentor mlađariji iz Humske.

Neće da zabušava

Trener Partizana Duško Vujošević ističe da Milojević nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << hteo da igra sa pola snage i tako dovodi sebe i klub u neprijatnu situaciju.

- Dejan ima dosta potrošena kolena. Pošten, kakav jeste, on ne želi da ni sebe ni klub dovodi u situaciju da bude tu, a da ne igra sa 100 odsto svojih mogućnosti. Trenutno su njegove mogućnosti takve da nije u stanju da odigra onako kako sam od sebe očekuje. Bilo je i ranije nekih znakova, ali mi smo se nadali da se to neće dogoditi - rekao je Vujošević.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.