Penzioner Stefanov u Olimpijakosu

Izvor: B92, 11.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Penzioner" Stefanov u Olimpijakosu



Mada je u oktobru prošle godine objavio povlačenje iz košarke posle odlaska iz Crvene zvezde, Vrbica Stefanov odlučio je da se aktivira i potpisao je ugovor sa Olimpijakosom.

Grčki tim je brzo reagovao posle odluke da otpusti plejmejkera Damira Mulaomerovića i angažavao je makedonskog košarkaša do kraja sezone. Stefanov se posle šest godina vraća u grčku košarku, gde je nastupao za atinski AEK.

Prošle sezone Stefanov je igrao za turski Ulker i u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evroligi je na 20 mečeva imao prosek od 10.6 poena, 3 asistencije, 2.3 skoka i 1. ukradene lopte. U Crvenu zvezdu je došao prošlog leta kao veliko pojačanje, ali je posle samo jedne odigrane zvanične utakmice čelnicima kluba saopštio da odlazi zbog privatnih problema.

Olimpijakos se takmiči u A grupi Evrolige i trenutno je drugom mestu na tabeli sa skorom od osam pobeda i dva poraza.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.