Penali u finalu Kupu afričkih nacija? To Žervinjo ne može da podnese (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2015, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penali u finalu Kupu afričkih nacija? To Žervinjo ne može da podnese (VIDEO)

Fudbaler Rome legao je pored terena, naslonio se na klupu za rezervne igrče i gledao u potpuno suprotnom smeru u odnosu na onaj u kojem se odlučivala sudbina u velikom finalu

Penal serija u finalu Kupa afričkih nacija definitivno nije nešto sa čim Žervinjo može da se nosi. Ako je nekome možda nije bila jasna odluka Ervea Renara da jednog od najpouzdanijih igrača izvede iz igre finišu drugog produžetka, ubrzo je bilo jasno – Žervinjo nije smeo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da gleda penal završnicu.

Fudbaler Rome legao je pored terena, naslonio se na klupu za rezervne igrče, a pogled mu je bio usmeren u u potpuno suprotnom pravcu od onog u kojem se odlučivala sudbina u velikom finalu.

Ovakva Žervinjova odluka možda i nije začuđujuća, ako se zna da je on pre tri godine promašio odlučujući jedanaesterac u devetoj seriji penala protiv Zambije i zaradio epitet velikog tragičara u svojoj zemlji.



(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.