Pelikan prvi na cilju u Priboju

Izvor: RTS, 31.Jul.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pelikan prvi na cilju u Priboju

Mađarski biciklista Janoš Pelikan pobednik je druge etape na 59. međunarodnoj trci Kroz Srbiju koja je vožena sa Jahorine preko Pala, sve do Priboja, u dužini od 141 kilometra.
Drugo mesto pripalo je nosiocu plave majice namenjene najboljem brdskom vozaču, Holanđanin Moran Vermulen, dok je treći bio italijan Baus.

U centru Priboja viđen je pravi spektakl i pune gradske ulice navijača, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a pre dolaska u Priboj karavan sa više od 300 učesnika trke prešao je granični prelaz između Bosne i Hercegovine i Srbije bez zaustavljanja.
U centru Priboja bicikliste je u predivnoj atmosferi dočekalo više od tri hiljade ljubitelja sporta, a žutu majicu vodećeg u generalnom plasmanu zadržao je Italijan Enriko Salvador, sa četiri sekunde prednosti u odnosu na drugoplasiranog Italijana Pegorara - najboljeg mladog vozača na trici, i pet sekundi predanoti u odnosu na Holanđanina Vermulena.
Trećeg dana voziće se dve poluetape - jedna na Zlatiboru, a druga u Mionici. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Biciklisti iz cijelog svijeta stigli u Priboj: Završena druga etapa „Trke kroz Srbiju”

Izvor: SandzakPress.net, 01.Avg.2019, 14:17

Priboj – Preko 300 biciklista iz celog sveta učestvuje u “Trci kroz Srbiju” koja je startovala 30. jula u Istočnom Sarajevu. Takmičari su preko Jahorine, Pala i Rogatice prešli rutu dugu 150 kilometara i stigli do Priboja. Prvi do kraja druge etape stigao je Mađar, Janoš Žombor, drugi Moran...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.