Pelegrini: Srušiti lošu tradiciju

Izvor: B92, 28.Feb.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pelegrini: Srušiti lošu tradiciju

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini izjavio je da njegova ekipa želi da sruši neugodnu tradiciju na gostovanjima Liverpulu.

Liverpul i Siti se sastaju u nedelju od 13 časova u okviru Premijer lige, a ekipa iz Mančestera nije na Enfildu slavila na prethodnih 11 utakmica, od toga ima šest poraza.

Ukoliko trijumfuje, Siti ima priliku da se približi Čelsiju koji sada ima pet bodova više, ali tim iz Londona neće odigrati svoj meč ovog vikenda zbog meča >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Totenhemom u finalu Liga Kupa.

“Liverpul je jak tim koji igra na “teškom” stadionu, ali takođe mislim da su i statistike tu da bi se menjale. Ove godine smo pobedili kod Stouka, a to nismo učinili nijednom u poslednjih pet godina.”

Pelegrini je istakao da je za jednu ekipu veliki problem kada je napusti igrač poput Luisa Suaresa, ali da su “redsi” bez obzira na to što su napravili veoma jaku ekipu.

“Liverpulu nedostaje Suares. Nije lako kada ekipa ostane bez takvog igrača. Ali Liverpul je snažan i bez njega, veliki timovi imaju dosta dobrih igrača u svom sastavu”, rekao je Pelegrini.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vruće gostovanje na Enfildu za Siti, Marković napada "građane"

Izvor: Blic, 01.Mar.2015, 10:16

Liverpul je prošle sezone savladao Mančester siti sa 3:2, ali mu je ipak na kraju izmakla titula, a u 27. kolu Premijer lige dočekuje engleskog prvaka sa ambicijom da ostane u trci za izlazak u Evropu. Direktan prenos je na Sport klubu (SK 1) od 13 časova...Ujedno, puleni Brendana Rodžersa na Enfildu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.