Izvor: RTS, 04.Dec.2022, 00:22

Pele se oglasio iz bolnice: Snažan sam, pun nade i navijam za Brazil!

Nekadašnji brazilski fudbaler Pele zabrinuo je javnost svojim boravkom svih vremena oglasio sa porukama optimizma i dodao da navijača za svoju zemlju na Mundijalu u Kataru.
Pele je u utorak primljen u bolnicu "Albert Ajnštajn" u Sao Paolu, gde mu je ukinuta terapija hemoterapijom, a Brazilac se oglasio iz bolničke postelje.
"Prijatelji, želim da svi ostanete mirni i pozitivni. Snažan sam i pun nade i redovno primam terapiju. Želeo bih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da zahvalim celokupnom medicinskom osoblju za negu koja mi je pružena. Imam veru u Boga i svaka poruka koju dobijam od ljudi širom sveta čini me punim energije", napisao je Pele na Instagramu.
Na kraju Pele je dodao:
"Gledam Brazil na Mundijalu! Hvala vam svima!" 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.