Pele na intenzivnoj nezi

Izvor: B92, 27.Nov.2014, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pele na intenzivnoj nezi

Fudbalska legenda Pele prebačen je na odeljenje intenzivne nege u bolnici u Sao Paulu, jer mu se "stanje pogoršalo", javljaju svetski mediji.

Pele (74) je prebačen u bolnicu u ponedeljak zbog urinarne infekcije, samo dve nedelje nakon što je operisan zbog problema sa kamenjem u bubrezima.

Pele je otpušten iz bolnice samo tri dana nakon operacije i pretpostavljalo se da se dobro oporavlja.

Ipak, kada je ponovo dovezen u bolnicu, zvaničnici su se oglasili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samo kratkim saopštenjem, potvrdivši da je primljen, ali bez detalja o njegovom stanju.

Njegov portparol Žose Rornos Rodriges je istakao da je Pele "potpuno u redu", da mu život nije ugrožen, ali je prebačen u drugi deo bolnice zbog velikog broja posetilaca.

"Postalo mu je neprijatno zbog dolaska tolikog broja ljudi, sada je mnogo bolje", rekao je Rodriges.

Pele je jedan od najboljih fudbalera svih vremena, trostruki je osvajač Svetskog prvenstva i najbolji igrač 20. veka po izboru FIFA.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pele prenet na intenzivnu negu

Izvor: Beta, 27.Nov.2014

SAO PAULO, 27. novembra 2014. (Beta-AFP) - Brazilski fudbalski velikan Pele prenet je u četvrtak na odeljenje intenzivne nege u bolnici u Sao Paulu zbog pogoršanja zdravlja...Jedan od najboljih fudbalera svih vremena ima 74 godine, a hospitalizovan je pre tri dana zbog infekcije mokraćnog sistema..."Edson...

Nastavak na Beta...

Pele: Ništa ozbiljno, dobro sam

Izvor: B92, 28.Nov.2014, 09:37

Fudbalska legenda Pele demantovao je da je prebačen na intenzivnu negu, da se oseća dobro i da je u bolnici samo bio u posebnoj sobi zbog privatnosti...Svetski mediji su u četvrtak javili da je Pele prebačen na odeljenje intenzivne nege u bolnici u Sao Paolu, jer mu se stanje pogoršalo..."Želim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.