Pele: Maradona nije za trenera

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Okt.2010, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pele: Maradona nije za trenera

Dugogodišnja verbalna borba između dva velikana fudbala Dijega Maradone i Pelea se nastavlja.
-Maradona je sjajan igrač, ali je loš čovek i ne može da bude uzor mladima – oštar je bio legendarni Brazilac.
Dvojica možda najvećih fudbalera često imaju međusobne verbalne duele, a najnovija  je stigla  od 70-godišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Pelea zbog Maradoninog nastupa na Svetskom prvenstvu.
-Bog mu je dao talenat za igranje fudbala, ali on ne može nikome da bude trener. S obzirom šta je sve radio u životu, dobro da je živ, ali mi nije jasno kako posle svega neko može da mu ponudi posao trenera.Ti ljudi nemaju svest, a ni moral. Ako se Maradona ne promeni, neće više raditi u fudbalu.- rakao je slavni Pele.
Nedavno je i Argentinac poznatog Brazilca u svađi nazvao homoseksualcem.
Pošto je Argentina ispala sa Svetskog prvenstva izgubivši od Nemačke, Pele je javno kritikovao postavku igre i metode treniranja.
-Ma ko još brine šta kaže Pele? Njegovo mesto je u muzeju- uzvratio je Maradona.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.