Peković postao tim menadžer

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2020, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peković postao tim menadžer

Peković postao tim menadžer

Jedan od najboljih crnogorskih košarkaša ikada, Nikola Peković, novi je tim menadžer reprezentacije ove zemlje.

Ovo je saopšteno iz Košarkaškog saveza Crne Gore.

"Sigurno da je to drugačije nego u periodu kada sam bio igrač, ali opet velika odgovornost za mene. Stvarno mi je drago što je KSCG meni dao funkciju tim menadžera, sigurno ću raditi sve da pomognem reprezentaciji i sa ovog mesta", rekao je Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Peković.

Nije to sve što se tiče promena u KSCG, jedan od trenera u stručnom štabu reprezentacije biće i Blagota Sekulić, čovek koji je do skoro nosio dres ove reprezentacije.

Kvalifikacije za EP za Crnu Goru kreće 21. februara protiv Velike Britanije, a potom je na programu meč protiv Francuske.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Peković na novom zadatku: Nekada predsednik Partizana, sad je tim menadžer Crne Gore

Izvor: Večernje novosti, 10.Jan.2020

Nekadašnji košarkaš i predsednik Partizana Nikola Peković izabran je za tim menadžera reprezentacije, saopštio je Košarkaški savez Crne Gore (KSCG) Nekadašnji košarkaš i predsednik Partizana Nikola Peković izabran je za tim menadžera reprezentacije, saopštio je Košarkaški...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.