Peking - Krunićeva zaustavljena i u dublu

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peking - Krunićeva zaustavljena i u dublu

Posle eliminacije u singlu, srpska teniserka nije bolje prošla ni u dubl konkurenciji.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić i Čehinja Katerina Sinijakova nisu uspele danas da se plasiraju u četvrtfinale turnira u Pekingu u konkurenciji dublova.

Krunićeva i Sinijakova su u osmini finala izgubile od Čehinja Barbore Stricove i Andree Glavačkove sa 6:2, 6:7, 4:10 posle sat i 39 minuta igre.

Srpska teniserka je tako završila učešće na turniru u Pekingu, pošto je juče eliminisana i u singlu i to od svoje dubl partnerke, Sinijakove.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAJ ZA ALEKS: Krunićeva eliminisana i u dublu Pekinga! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018

Najbolje rangirana srpska teniserka završila učešće na turniru u Kini...Posle eliminacije u singlu, Aleksandra Krunić ispala je na WTA turniru u Pekingu i u dubl konkurenciji. Najbolje rangirana srpska teniserka poražena je sa Katerinom Sinijakovom od češkog para Barbora Stricova/Andrea Hlavačkova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.