Pejdž ostaje u Partizanu još dve godine

Izvor: B92, 09.Maj.2020, 10:28

Pejdž ostaje u Partizanu još dve godine

Američki košarkaš Markus Pejdž produžio je ugovor sa beogradskim Partizanom, saopštio je klub.

On je potpisao novi dvogodišnji ugovor.

Plejmejker, koji ima i srpski pasoš, tokom prethodne dve sezone je nosio dres Partizana, sa kojim je osvojio dva Kupa Radivoja Korać", kao i Superkup ABA lige.

U aktuelnoj sezoni, Pejdž je bio deo tima koji je izborio prvu poziciju u regionalnom šampionatu, odnosno najbolji skor u Evrokupu, pred plej-of. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

U sezoni 2019/20, Markus u Evrokupu ima prosečan učinak od 8,8 poena, uz procenat uspešnosti šuta van linije 6,75 od 42%.

U ABA ligi, Pejdž je u dosadašnjem delu sezone prosečno beležio 10,7 poena, uz 48% realziacije u šutu za tri poena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Grobari da častite, ovo je potpis koji se čekao! (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020

Uprava Partizana obavila jedan od najvažnijih poslova u susret novoj sezoni...Ono što se nagoveštavalo proteklih nedelja, danas je i ozvaničeno - Markus Pejdž produžio je saradnju sa Partizanom!......''Markus Pejdž ostaje u crno-belom timu! Američki košarkaš koji ima i srpski pasoš, potpisao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.