Peh za Špance u Gruziji – morali da treniraju u patikama

Izvor: B92, 08.Sep.2023, 11:54

Peh za Špance u Gruziji – morali da treniraju u patikama

Fudbalska repreznetacija Španije odradila je trening pred meč sa Gruzijom bez adekvatne obuće.

Fudbaleri su morali da odrade seansu ali su to učinili bez kopački, a golmani su morali bez rukavica, pa selektor nije smeo da rizikuje sa zahtvenijim treningom.

Problem je nastao kada se saznalo da su torbe sa opremom, kopačkama, rukavicama i ostalim stvarima negde zagubljeni u putu, pa će tek na dan meča, ujutru, stići do baze Španaca u Tbilisiju.

Tada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će selektor De La Fuente odraditi još jedan trening, onakav kakav je planirao po dolasku.

Meč Gruzije i Španije igra se u petak od 18 sati u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nije ovo ni prvi put da Španci imaju peh u Tbilisiju.

Pre dve godine je za vreme meča sa domaćom selekcijom nestalo struje pa je ekipa sat vremena čekala u svlačionici da se kvar otkloni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.