Peh za Rosonere, defanzivac mora na operaciju, odigrao svoju poslednju utakmicu u klubu?

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2020, 20:01

Peh za "Rosonere", defanzivac mora na operaciju, odigrao svoju poslednju utakmicu u klubu?

Milan se oglasio zvaničnim saopštenjem.

Minule nedelje je obelodanjeo da argentinski defanzivac Matea Musaćo neće moći da pomogne svojim saigračima u revanš meču polufinala Kupa Italije, zbog povrede članka.

Kako se situacija sa njegovim člankom nije popravljala, doneta je odluka da se odradi operacija na levom članku, stoji na sajtu kluba.

Operaciju će izvršiti profesor Ramon Kugat u Barselone naredne nedelje.

Vrlo je moguće da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Musaćo tako odigrao svoj poslednji meč u dresu "Rosonera", kako je izgubio mesto u timu i pre povrede, a ugovor mu ističe leta 2021. godine, pa je sada poslednja prilika da Milan zaradi nešto od njegovog odlaska.

Spekuliše se da bi karijeru mogao da nastavi u Valensiji.

Official Milan statement regarding Musacchio pic.twitter.com/6MBUuidiVF

— Milan Eye (@MilanEye) June 18, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.