Peh za Barsu, defanzivac završio godinu

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peh za Barsu, defanzivac završio godinu

Valverde ima velikih problema sa zadnjom linijom.

Fudbaler Barselone Tomas Vermalen odsustvovaće sa terena oko mesec dana, pošto je pokidao mišić lista desne noge saopštio je danas njegov klub.

Vermalen se povredio u nedelju, tokom utakmice sa Levanteom, u kojoj je Barselona pobedila sa 5:0.

"Posle pregleda utvrđeno je da je Tomas Vermalen pokidao mišić lista desne noge i odsustvovaće oko četiri nedelje", navodi se u saopštenju Barselone.

Šampion Španije tako je ostao sa samo dvojicom centralnih bekova, Đerarom Pikeom i Klemanom Langleom, pošto je povređen i Samuel Umtiti, koji se u Kataru oporavlja od povrede kolena.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vermalenu stradao mišić, Barselona ostala na samo dva štopera

Izvor: B92, 18.Dec.2018

Fudbaler Barselone Tomas Vermalen odsustvovaće sa terena oko mesec dana, pošto je pokidao mišić lista desne noge saopštio je klub...Vermalen se povredio u nedelju, tokom utakmice sa Levanteom, u kojoj je Barselona pobedila sa 5:0..."Posle pregleda utvrdjeno je da je Tomas Vermalen pokidao mišić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.