Peh za Astralis  dev1ce pauzira do kraja godine

Izvor: B92, 01.Dec.2017, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peh za Astralis " dev1ce pauzira do kraja godine

Jedan od najboljih igrača Astralisa, dev1ce, će zbog problema sa zdravljem pauzirati do kraja 2017. godine.

Podsećamo, Danac je propustio turnir u rodnoj zemlji zbog bolesti, a na servere će se vratiti tek 2018. godine. To znači da će on propustiti ECS Sezonu 4, kao i završnicu ESL Pro Lige Sezona 6.

Na BLAST Pro Series turniru je umesto dev1ce-a igrao dennis, koji se pokazao odlično, ali nije odabran kao dugoročnije rešenje. Pimp je potom pomogao timu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << plasira na finalnu seriju ECS lige. Ipak, ni on se nije zadržao sa igračima Astralisa, već je izbor pao na igrača Dignitasa, rubina.

Iza rubina je prilično neuspešna godina. Dignitas nije uspeo da se kvalifikuje ni na jedno veliko takmičenje, dok je sam igrač učestvovao na Majoru u januaru kao igrač Northa.

Još uvek nije zvanično objavljeno šta muči poznatog snajperistu, ali se spekuliše da ima veze sa hernijom koja mu je dijagnostikovana još u martu ove godine. Preporučeno mu je da odmora do kraja godine, kako bi što spremniji dočekao Major u januaru.

Završnica ESL Pro Lige na programu je od 5. do 10. decembra, dok je od 15. do 17. decembra na programu ECS liga.

Izvor: KlanRUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.